Om nettstedet

Om nettstedet

Nettstedene drupal.no, drupalnorge.no og drupalcamp.no med underdomener drives av det norske drupalmiljøet på dugnad, dvs. av frivillige og av firmaer som donerer arbeidstid fra ansatte.

Domenenavnene eies av foreningen Drupal Norge, en ideell forening med formål å fremme bruken av Drupal i Norge. Det er en selvstendig forening, har ikke noen formell tilknytning til Dries Buytaert (som eier det registrerte varemerket Drupal) eller til Drupal Association, og uttaler seg ikke på vegne av Dries Buytaert eller Drupal Association.