Gjeldende årsmøtevedtak

Gjeldende årsmøtevedtak

Dette er en liste over gjeldende årsmøtevedtak som ikke er vedtektsendringer. De er nummerert fortløpende for å gjøre det enklere å referere til dem. Årstallet angir hvilket årsmøte de ble vedtatt på.

2011 - 1

Minimuskontigent for individuelt medlemsskap er 200 kr per år (365 dager, ikke ut kalenderåret).

2011 - 2

Budsjetter et veiledende. Styret disponerer overskudd.

2011 - 3

Tolkning av artikkel 5 i vedtektene: Det er lov â endre pá ordlyden i innkomne forslag under årsmøtet.

2011 - 4

Styret velger fritt internasjonal kontakt. (Se http://forening.drupalnorge.no/drupal_norge/node/75 for utkast til retningslinjer, disse ble ikke eksplisitt vedtatt eller forkastet av årsmøtet)

2011 - 5

Genfors velger en teknisk ansvarlig for foreningens nettsteder, og en webredaktør for drupalnorge.no. (Se http://forening.drupalnorge.no/drupal_norge/node/75 for innledende kommentarer til forslaget, er ikke sikker på om disse også ble eksplisitt vedtatt av årsmøtet.)

Teknisk ansvarlig - ansvarsområder

• Drift av server
  • Oppgradering av Drupal, kjernen og moduler
  • Optimalisere drupalinstallasjonene for hastighet

2011 - 6

(Se også pkt. 5 om valg av denne.)

Webredaktør - ansvarsområder

• Oppdatering av drupalnorge.no
  • Finne interessante og relevante nyheter i det norske drupalmiljøet og publisere de på nettstedet
  • Være sosial gartner i kommentartrådene. Sørge for at de gode samtalene dyrkes

2011 - 7

Drupal.no inneholder en liste over norske leverandører av Drupal-relaterte tjenester. Oppføring i denne listen styres etter følgende regelsett:

• Kun bedrifter som er medlem av foreningen, og er registrert i Brønnøysund har anledning til å få en oppføring på listen.

Andre egenskaper ved leverandørlisten som f. eks. sorteringskriterier, visning av data kan tilpasses og endres av styret uavhengig av årsmøtet.

2011 - 8

Styret skal arbeide etter følgende arbeidsplan for 2012:

• Styret skal fortsatt arbeide for å gjøre Drupal kjent som system, plattform og miljø i Norge.
  • Det skal jobbes aktivt med å etablere selvstendige arbeidsgrupper som kan arbeide isolert med ulike omåder. Som et minimum bør man tidlig etablere arbeidsgrupper for henholdsvis DrupalCamp, redaksjonelt arbeid / utvikling av nettstedene (drupalnorge.no + drupal.no) samt en gruppe som kan arbeide aktivt med marked/promotering av Drupal i forbindelse med messer og arrangementer som f. eks. CMS-dagene.
  • Arbeide med å videreutvikle og profesjonalisere drupal.no som "utstillingsvindu" mot potensielle norske Drupal-brukere og innkjøpere.
  • Styret skal arrangere minst en Drupalcamp i 2012.