På årsmøtet 16. november 2013 ble følgende personer valgt til styret:

• Styreleder: Hans Fredrik Nordhaug (Gjenvalgt)
  • Styremedlemmer:.
    • Yngve Bergheim, Ramsalt. (Gjenvalgt)
    • Thor Andre Gretland, Frontkom. (Gjenvalgt)
    • Anders Larsson, Wunderkraut.
    • Eirik Morland, Ny Media. (Gjenvalgt)

Styret har ikke operert med formelle posisjoner. Enkelte styremedlemmer har hatt hovedansvar på bestemte områder, som følger:

• DrupalCamp i Oslo: Anders Larsson og Hans Fredrik Nordhaug

Styret har hatt 2 styremøter og flere arbeidsmøter (hovedsaklig i forbindelover med campen). Alle møtene har vært på nett - Google Hangouts. Referat fra begge styremøter og flere arbeidsmøter er tilgjengelige på forespørsel.

• Jobbet videre med drupalnorge.no (basert på Drupal Commons).
  • Ordnet avtale med Raskesider.no (Driv Digital) for å sikre at drupalnorge.no lastet rask.
  • Jobbet for at det arrangeres Drupal Meetups.

Per 6. november 2014 har foreningen 36 individuelle medlemmer (9 ubetalt) og 9 bedriftsmedlemmer.

Økonomistatus per 12. november 2014: Saldo i DNB - kroner 54.312,41. (PayPal - kroner 0.)

Styret arrangerte DrupalCamp Oslo 14. november 2014 på MESH House i Oslo.

Styreleder har ikke oversikt over om foreningen var representert på konferanser eller andre arrangement.

• Alle nettsider ligger under versjonkontroll på https://github.com/drupalnorge/
  • Hans F. Nordhaug har utført sikkerhetsoppdateringer på alle foreningens nettsteder.
  • Frontkom med Thor Andre Gretland i spissen har oppdatert Drupal Commons (drupalnorge.no) flere ganger samt donert nettstedet for årets camp.
  • Driv Digital hoster drupalnorge.no på Raskesider.no.
  • Ninjakode donerer fortsatt en VPS til foreningens nettsider, med unntak av drupalnorge.no.
  • Utviklingen av drupal.no har stoppet helt opp. Styret har ikke hatt kapasitet til å se mer på dette. Vi har fått flere firmamedlemmer pga nettstetdet.

Folk fra det norske Drupalmiljøet har deltatt på Drupal-arrangementer internasjonalt, inkludert DrupalCon Amsterdam.

Som i fjor:

Den største utfordringen for styret, spesielt styreleder, har vært å involvere hele miljøet i de oppgavene som skal gjennomføres. Vi ser at både styret og hele det norske miljøet fortsatt har en del å lære mhp. å koordinere og drive frivillig arbeid sammen.